Heerenveen wint met gemak door doelpunt van nieuwe spits Nicolaescu tegen RKC

Waalwijk

Heerenveen heeft afgelopen zaterdag een gemakkelijke overwinning behaald tegen RKC Waalwijk. De ploeg uit Friesland won met 3-1, waarbij het doelpunt van de nieuwe spits, Andrei Nicolaescu, de doorslag gaf.

De wedstrijd begon met een voorsprong voor Heerenveen. Na een voorzet vanuit de linkerkant van het veld kon de aanvaller van Heerenveen, Henk Veerman, de bal in het doel schieten. Daarna kreeg RKC Waalwijk meer grip op de wedstrijd en kwam de ploeg uit Noord-Brabant terug in de wedstrijd door een doelpunt van Jari Schuurman.

In de tweede helft kwam Heerenveen sterk terug in de wedstrijd. De ploeg uit Friesland kreeg veel kansen om de voorsprong te vergroten. Uiteindelijk was het de nieuwe spits, Andrei Nicolaescu, die de bal in het doel wist te schieten. Deze goal gaf Heerenveen de voorsprong die het nodig had om de wedstrijd te winnen.

Met deze overwinning heeft Heerenveen een goede start gemaakt in de competitie. De ploeg uit Friesland staat nu op de tweede plaats in de Eredivisie. Dankzij het doelpunt van Andrei Nicolaescu heeft Heerenveen een goede kans om dit seizoen ver te komen.