Wiegman verheugt zich op 'intense' WK-ontmoeting tussen Engeland en gastland Australië

Wiegman verheugt zich op ‘intense’ WK-ontmoeting tussen Engeland en gastland Australië

De Nederlandse voetbalcoach Sarina Wiegman is verheugd op de aanstaande wedstrijd tussen Engeland en gastland Australië tijdens het WK. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op 9 juni in het Stade de Nice in Frankrijk.

Wiegman is enthousiast over deze wedstrijd en verwacht dat het een intense wedstrijd zal worden. “Het is een geweldige kans om tegen Engeland te spelen, want ze zijn een van de beste teams ter wereld. Het zal een intense wedstrijd worden,” aldus Wiegman.

De wedstrijd tussen Engeland en Australië is een van de meest spannende wedstrijden van het toernooi. Beide teams hebben de afgelopen jaren veel successen geboekt, waardoor de verwachtingen hoog zijn.

Engeland heeft een sterke selectie met veel talentvolle spelers, waaronder de sterspelers Lucy Bronze en Fran Kirby. Ook Australië heeft een sterk team met spelers als Sam Kerr en Caitlin Foord, die beide al veel prijzen hebben gewonnen.

Wiegman is ervan overtuigd dat deze wedstrijd een geweldig spektakel zal worden. “Ik ben erg benieuwd naar deze wedstrijd. Het zal een mooie wedstrijd worden met twee sterke teams die elkaar goed kennen,” aldus Wiegman.

De wedstrijd tussen Engeland en Australië belooft dus een intense wedstrijd te worden, waar veel mooie momenten te zien zullen zijn. Wiegman is er dan ook van overtuigd dat het een geweldige wedstrijd zal worden en verheugt zich op deze wedstrijd.