Studenten Universiteit Gent kunnen het keuzevak ‘Taylor Swift: Muziek, Media en Maatschappij’ volgen

Studenten aan de Universiteit Gent kunnen dit semester een uniek keuzevak volgen: Taylor Swift: Muziek, Media en Maatschappij. Het vak biedt studenten de kans om de muziek, media en maatschappelijke invloed van Taylor Swift te bestuderen.

Het vak is ontworpen door docenten van de faculteit Letteren en Wijsbegeerte en de faculteit Communicatiewetenschappen. Studenten zullen leren over de muzikale carrière van Taylor Swift, haar invloed op de media en haar maatschappelijke boodschap.

Het vak zal bestaan uit een combinatie van lezingen, discussies, schrijfopdrachten en presentaties. Studenten zullen ook de kans krijgen om hun eigen onderzoek te doen naar Taylor Swift en haar werk.

Het vak is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in muziek, media en maatschappij. Het biedt studenten de kans om hun kennis over deze onderwerpen te verdiepen en hun vaardigheden in het analyseren van muziek, media en maatschappelijke trends te verbeteren.

Het vak is een geweldige kans voor studenten om meer te weten te komen over Taylor Swift en haar invloed op de wereld. Studenten zullen ook in staat zijn om hun eigen ideeën te ontwikkelen over hoe muziek, media en maatschappij elkaar beïnvloeden. Dit is een unieke kans voor studenten om hun kennis over deze onderwerpen te vergroten.