Barcelona verkoopt Dembélé aan PSG met aanzienlijk verlies

Barcelona verkoopt Dembélé aan PSG met aanzienlijk verlies

Barcelona heeft de Franse aanvaller Ousmane Dembélé verkocht aan Paris Saint-Germain (PSG) voor een bedrag van ongeveer €30 miljoen. Dit is een aanzienlijk verlies voor Barcelona, aangezien het de Franse international twee jaar geleden voor €145 miljoen kocht.

De verkoop van Dembélé is een gevolg van de financiële problemen waarmee Barcelona de afgelopen maanden te maken heeft gehad. Door de coronacrisis heeft de club een aanzienlijk verlies geleden, waardoor het noodgedwongen spelers moest verkopen om geld te verdienen.

Hoewel Dembélé bij Barcelona nooit helemaal op zijn best heeft gepresteerd, was hij toch een belangrijke speler voor de club. Hij was een van de meest getalenteerde aanvallers in de Spaanse competitie en had een grote invloed op het spel van Barcelona.

De verkoop van Dembélé is een zware klap voor Barcelona, maar het is ook een kans voor PSG om een van de beste spelers ter wereld in hun team te krijgen. Als Dembélé bij PSG zijn beste niveau weer kan bereiken, kan hij een belangrijke rol spelen in hun strijd om de Champions League te winnen.

Hoewel Dembélé een grote verliespost is voor Barcelona, is het voor de club belangrijk om geld te verdienen om de financiële problemen op te lossen. Met de verkoop van Dembélé heeft Barcelona een stap gezet in de goede richting om weer op het juiste financiële pad te komen.