Weerbericht: Eerst nog buien, daarna een mooie zomerdag met veel zonneschijn

Het weerbericht voor vandaag is een mix van zon en regen. In de ochtend zullen er nog wat buien voorkomen, maar in de loop van de dag zal het droog worden en kunnen we genieten van een mooie zomerdag met veel zonneschijn.

De temperatuur zal vandaag naar verwachting stijgen tot ongeveer 25 graden Celsius. De luchtvochtigheid zal hoog blijven, dus het kan voelen alsof het warmer is dan het daadwerkelijk is.

De wind zal vandaag uit het noordwesten komen en zal matig tot soms stevig aanvoelen. De windkracht zal tussen de 5 en 7 Beaufort liggen.

De zon zal vandaag ongeveer 8 uur schijnen, waardoor we kunnen genieten van een mooie zomerdag. De zon zal vooral in de middag sterk schijnen, dus vergeet niet om je goed in te smeren als je naar buiten gaat.

Het weerbericht voor morgen is ook gunstig. De temperatuur zal iets lager liggen dan vandaag, maar de zon zal nog steeds sterk schijnen en het blijft droog.

Hou dus rekening met wat buien in de ochtend, maar geniet vervolgens van een mooie zomerdag met veel zonneschijn. Blijf veilig en smeer je goed in als je naar buiten gaat!