Groningen-Jong Ajax en Cambuur-Emmen stilgelegd na gooien van bekers op het veld

Groningen-Jong Ajax en Cambuur-Emmen zijn stilgelegd nadat er bekers op het veld werden gegooid. De wedstrijden werden stilgelegd na een incident waarbij een beker op het veld werd gegooid. Het incident gebeurde tijdens de tweede helft van de wedstrijd tussen Groningen-Jong Ajax.

De beker werd gegooid door een fan van Groningen, die boos was over de beslissing van de scheidsrechter. De fan gooide de beker op het veld, waardoor de wedstrijd moest worden stilgelegd. De beker raakte een speler van Groningen, maar gelukkig raakte hij niet gewond.

De KNVB heeft direct actie ondernomen en de wedstrijd stilgelegd. De KNVB heeft ook aangekondigd dat er disciplinaire maatregelen zullen worden genomen tegen de fan die de beker op het veld gooide.

Ook de wedstrijd tussen Cambuur en Emmen werd stilgelegd nadat er een beker op het veld werd gegooid. Ook hier werd direct actie ondernomen door de KNVB en werden er disciplinaire maatregelen genomen tegen de fan die de beker gooide.

Het is belangrijk dat supporters zich aan de regels houden en geen voorwerpen op het veld gooien. Dit is niet alleen gevaarlijk voor spelers, maar het kan ook leiden tot het stilleggen van wedstrijden. De KNVB neemt dit soort incidenten serieus en zal altijd actie ondernemen als er iets gebeurt wat niet door de beugel kan.