PSV biedt fors op Jerdy Schouten om AC Milan te overtreffen

PSV heeft een grote stap gezet in hun poging om AC Milan te overtreffen. De Eindhovenaren hebben een bod uitgebracht op middenvelder Jerdy Schouten van FC Twente. Volgens verschillende bronnen biedt PSV een bedrag van €7 miljoen voor de 21-jarige middenvelder.

De transfer van Schouten naar PSV zou een grote stap voorwaarts zijn voor de Eindhovenaren. Schouten is een veelbelovend talent dat al veel ervaring heeft opgedaan in de Eredivisie. Hij is een veelzijdige middenvelder die zowel aanvallend als verdedigend sterk is.

De transfer van Schouten naar PSV zou ook een grote stap voorwaarts zijn voor AC Milan. De Italiaanse club heeft al eerder belangstelling getoond voor Schouten, maar PSV is er nu in geslaagd om een bod uit te brengen dat AC Milan niet kan weerstaan.

Het is nog niet bekend of Schouten de transfer naar PSV zal accepteren, maar als hij dat doet, zal hij een belangrijke speler worden in het team van PSV. Hij zou een grote versterking kunnen zijn voor de Eindhovenaren en hen helpen om AC Milan te overtreffen.