Belgische band Balthazar neemt pauze: ‘Laatste optreden voor lange tijd’

De Belgische band Balthazar heeft aangekondigd dat ze een pauze gaan nemen. De bandleden hebben besloten om na hun laatste optreden in december een lange tijd uit elkaar te gaan.

De bandleden van Balthazar, Jinte Deprez, Maarten Devoldere, Simon Casier en Michiel Balcaen, hebben aangekondigd dat ze een pauze gaan nemen. Ze hebben besloten om na hun laatste optreden in december uit elkaar te gaan.

De bandleden hebben een verklaring afgegeven waarin ze uitleggen waarom ze deze beslissing hebben genomen. Ze zeggen dat ze na jaren van hard werken en toeren een rustpauze nodig hebben. Ze willen de tijd nemen om zichzelf te herontdekken en te ontdekken wat ze nu echt willen.

De bandleden zeggen ook dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over de toekomst van de band. Ze zeggen dat ze elkaar blijven steunen en dat ze elkaar zullen blijven inspireren. Ze zeggen ook dat ze hopen dat ze binnenkort weer samen op het podium staan.

Hoewel de bandleden een pauze nemen, betekent dit niet dat ze stoppen met muziek maken. Ze hebben aangekondigd dat ze tijdens hun pauze solo-projecten gaan doen en dat ze ook samenwerken met andere artiesten.

Het laatste optreden van Balthazar is op 8 december in de AB in Brussel. Fans kunnen de show nog steeds bezoeken om afscheid te nemen van de band. Hoewel de bandleden zeggen dat het hun laatste optreden voor lange tijd is, hopen fans dat ze binnenkort weer samen op het podium staan.