Ajax-spelers Van den Boomen en Medic krijgen direct basisplaats in Eredivisie

Ajax-spelers Van den Boomen en Medic krijgen direct basisplaats in Eredivisie

Ajax heeft twee nieuwe spelers aangetrokken voor hun Eredivisie-ploeg. Van den Boomen en Medic zullen direct een basisplaats krijgen in de ploeg. Beide spelers hebben al ervaring in de Eredivisie en zullen een waardevolle aanvulling zijn op de selectie van Ajax.

Van den Boomen is een 21-jarige verdediger die afkomstig is uit de jeugdopleiding van FC Utrecht. Hij speelde de afgelopen twee seizoenen in de Eredivisie voor FC Utrecht en werd als een van de beste verdedigers van de competitie beschouwd. Hij heeft zich al bewezen op het hoogste niveau en zal een belangrijke rol spelen in de verdediging van Ajax.

Medic is een 19-jarige middenvelder die afkomstig is uit de jeugdopleiding van Vitesse. Hij speelde de afgelopen twee seizoenen in de Eredivisie voor Vitesse en was een van de meest productieve spelers in de competitie. Medic is een technisch begaafde speler met een goed overzicht en hij zal een waardevolle aanvulling zijn op het middenveld van Ajax.

Met de komst van Van den Boomen en Medic is Ajax klaar om de strijd aan te gaan met de andere topclubs in de Eredivisie. Beide spelers hebben al bewezen dat ze op het hoogste niveau kunnen presteren en zullen een waardevolle aanvulling zijn op de selectie van Ajax.