André Rieu en Emma Kok lanceren single na viral cover

André Rieu en Emma Kok hebben een nieuwe single uitgebracht na hun virale cover van het nummer ‘I Will Follow Him’. De Nederlandse violist André Rieu en de Nederlandse zangeres Emma Kokkelenberg hebben samen een cover gemaakt van de klassieke hit ‘I Will Follow Him’. De cover werd een enorme hit op sociale media, waardoor de twee besloten om een single te maken.

De single is een mix van de klassieke hit en moderne invloeden. De twee hebben hun eigen stijl toegevoegd aan het nummer, waardoor het een unieke sound heeft gekregen. De single is verkrijgbaar op alle streamingplatforms en is ook te vinden op YouTube.

De cover is een grote hit geworden, met meer dan 1 miljoen views op YouTube. Het nummer heeft veel liefde gekregen van fans over de hele wereld. André Rieu en Emma Kokkelenberg zijn erg blij met de reacties die ze hebben gekregen.

De twee hebben ook een videoclip gemaakt voor hun single. De video is opgenomen in een prachtige locatie in Nederland en laat de twee in een romantische setting zien. De video is ook te vinden op YouTube en heeft al meer dan 500.000 views.

André Rieu en Emma Kokkelenberg hopen dat hun single net zo’n succes wordt als hun cover. Ze zijn erg trots op hun werk en hopen dat mensen van de single zullen genieten.