Grote brand bij Albert Heijn in Haarlem onder controle, bewoners mogen terugkeren naar woning

Grote brand bij Albert Heijn in Haarlem onder controle, bewoners mogen terugkeren naar woning

Afgelopen maandagavond brak er een grote brand uit bij de Albert Heijn in Haarlem. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand onder controle weten te krijgen. De bewoners die door de brand werden geƫvacueerd, mogen nu weer terugkeren naar hun woning.

De brandweer kwam rond 19.00 uur aan bij de supermarkt. Er stond al snel een grote rookwolk boven de winkel. Er werd direct begonnen met het blussen van de brand. De brandweer kon de vlammen echter niet onder controle krijgen en besloot om de omgeving te evacueren. Er werd een straal van 500 meter rondom de winkel afgezet.

Gelukkig kon de brandweer de brand uiteindelijk onder controle krijgen. Er is geen schade aangericht aan gebouwen in de omgeving. De bewoners die door de brand waren geƫvacueerd, mogen nu weer terugkeren naar hun woning.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De politie heeft een onderzoek gestart om erachter te komen wat er precies is gebeurd. De schade aan de winkel is groot, maar gelukkig is er geen sprake van persoonlijk letsel.

De brand bij Albert Heijn in Haarlem heeft veel verontrusting veroorzaakt bij de bewoners in de omgeving. Gelukkig is de brandweer erin geslaagd om de brand onder controle te krijgen en mogen de bewoners nu weer terugkeren naar hun woning.