Kane krijgt vrijdag medische keuring door Bayern voor afronding toptransfer

Vrijdag krijgt de Engelse voetballer Harry Kane een medische keuring bij Bayern München, als onderdeel van de afronding van zijn toptransfer. De 27-jarige aanvaller is momenteel actief bij Tottenham Hotspur, maar heeft een contract getekend met de Duitse topclub.

Kane heeft een lange weg afgelegd om bij Bayern München te komen. Naar verluidt heeft hij al een contract getekend met de club, maar de transfer kan pas worden afgerond als hij de medische keuring heeft doorstaan. Deze keuring vindt vrijdag plaats en als alles goed gaat, zal Kane officieel worden voorgesteld als nieuwe speler van Bayern München.

De transfer van Kane naar Bayern München is een grote stap voor de Engelse international. Hij heeft in zijn carrière al veel prijzen gewonnen, waaronder de Premier League Golden Boot in 2015, 2016 en 2017. Ook heeft hij in 2018 de World Cup Golden Boot gewonnen.

Kane is een van de meest succesvolle Engelse spelers van de afgelopen jaren en zijn transfer naar Bayern München is een grote stap voor hem. Als hij de medische keuring doorstaat, zal hij officieel worden voorgesteld als nieuwe speler van de Duitse topclub.