Tunesië en Libië bieden steun aan gestrande migranten in de woestijn tijdens de crisis.

Tunesië en Libië bieden steun aan gestrande migranten in de woestijn tijdens de crisis.

Tunesië en Libië hebben hun steun aangeboden aan migranten die gestrand zijn in de woestijn tijdens de coronacrisis. Deze twee Noord-Afrikaanse landen hebben hun grenzen opengesteld voor migranten die op zoek zijn naar een veiliger leven.

De Tunesische regering heeft aangekondigd dat ze de migranten die in de woestijn gestrand zijn, zullen helpen. Ze hebben een speciaal team samengesteld om de migranten te helpen bij hun reis naar een veiliger bestemming. Het team zal de migranten vervoeren, voedsel en water geven en hen helpen bij het vinden van een veilige plek om te verblijven.

Ook Libië heeft aangeboden om de migranten te helpen. De Libische regering heeft aangekondigd dat ze de migranten zullen helpen bij hun reis naar een veiliger bestemming. Ze zullen ook voedsel en water geven aan de migranten die in de woestijn gestrand zijn.

Deze twee landen hebben hun steun aangeboden aan de migranten die in de woestijn gestrand zijn tijdens de coronacrisis. Het is een nobel gebaar dat deze twee landen hun grenzen openstellen voor mensen die op zoek zijn naar een veiliger leven. Het is belangrijk dat we deze mensen blijven steunen en dat we er alles aan doen om hun levensomstandigheden te verbeteren.