Kluivert en Van den Brom stappen dichterbij Europees ticket

Het Nederlandse voetbal is er weer bij! Justin Kluivert en John van den Brom staan ​​op het punt om een ​​Europese ticket te bemachtigen voor hun clubs. Kluivert speelt voor AS Roma in de Serie A en Van den Brom voor ADO Den Haag in de Eredivisie. Beide teams hebben een goede kans om zich te kwalificeren voor de Europa League.

Kluivert heeft een sterke start gemaakt bij AS Roma. Hij heeft al twee doelpunten gemaakt in de competitie en heeft een belangrijke rol gespeeld in de recente overwinningen van zijn club. Met nog twee wedstrijden te gaan, staat AS Roma op de vijfde plaats in de Serie A, wat goed genoeg is voor een Europese ticket.

Van den Brom heeft ook een goede start gemaakt bij ADO Den Haag. De club staat momenteel op de derde plaats in de Eredivisie en heeft een goede kans om zich te kwalificeren voor de Europa League. Met nog twee wedstrijden te gaan, heeft ADO Den Haag een voorsprong van vier punten op de nummer vier.

Het is duidelijk dat Kluivert en Van den Brom dicht bij een Europese ticket staan. Als ze hun clubs naar de Europa League kunnen leiden, zal dit een grote stap voorwaarts zijn in hun carrières. Het zou ook een grote verbetering zijn voor het Nederlandse voetbal, dat al jarenlang worstelt om Europese successen te behalen.