Mihailovic helpt AZ naar moeizame zege in Andorra

AZ heeft een moeizame zege geboekt in Andorra. De Alkmaarders wonnen met 1-2 van UE Santa Coloma. De overwinning was vooral te danken aan de inbreng van Mihailovic, die de winnende treffer maakte.

De wedstrijd begon vrij stroef voor AZ. Na een kwartier spelen stond het al 0-1 door een doelpunt van Santa Coloma. AZ had moeite met het creƫren van kansen en het duurde tot de tweede helft voordat de ploeg op gelijke hoogte kwam.

In de tweede helft kwam Mihailovic in het veld. De Servische aanvaller maakte al snel indruk door een aantal goede acties. Na een uur spelen was het dan ook Mihailovic die de gelijkmaker scoorde. Hij schoot de bal hard in de verre hoek, waardoor de doelman kansloos was.

In de slotfase van de wedstrijd was het weer Mihailovic die de beslissende treffer maakte. Hij kreeg de bal aangespeeld en schoot de bal hard in de korte hoek, waardoor AZ met 1-2 won.

Met deze overwinning blijft AZ ongeslagen in de Europa League. De ploeg heeft zich daarmee goed geplaatst voor de volgende ronde. Dit is vooral te danken aan Mihailovic, die met twee doelpunten de overwinning mogelijk maakte.