Marieke Elsinga keert terug bij RTL Boulevard na kniebreuk Daphne Bunskoek

Marieke Elsinga is terug bij RTL Boulevard na een lange afwezigheid. De presentatrice heeft een kniebreuk gehad, waardoor ze meer dan een jaar niet op de televisie te zien was. Daphne Bunskoek heeft haar plaats tijdelijk ingenomen.

Marieke Elsinga was een van de gezichten van RTL Boulevard, maar moest in januari 2019 stoppen met werken vanwege een kniebreuk. Ze onderging een operatie en had veel tijd nodig om te herstellen. Tijdens haar afwezigheid werd Daphne Bunskoek aangesteld als vervangster.

Na een jaar afwezigheid keert Marieke Elsinga terug bij RTL Boulevard. Ze is blij dat ze weer terug is en kan niet wachten om weer samen te werken met haar collega’s. Ook is ze dankbaar voor de steun die ze heeft gekregen tijdens haar herstel.

Daphne Bunskoek heeft haar plaats tijdelijk ingenomen en is blij dat Marieke Elsinga weer terug is. Ze heeft haar vervangsterschap met veel plezier vervuld en is dankbaar voor de kans die ze heeft gekregen.

Marieke Elsinga is blij dat ze weer terug is bij RTL Boulevard en kan niet wachten om weer aan de slag te gaan. Ze is dankbaar voor de steun die ze heeft gekregen tijdens haar herstel en is blij dat Daphne Bunskoek haar plaats tijdelijk heeft ingenomen.