Markus en Vollering zoeken naar oorzaak matige tijdrit: 'Geen idee wat er misging'

Markus en Vollering zoeken naar oorzaak matige tijdrit: ‘Geen idee wat er misging’

Markus en Vollering zijn twee Nederlandse wielrenners die deelnamen aan de Giro d’Italia. Hoewel ze beiden goed hebben gepresteerd in de eerste etappe, waren ze niet tevreden met hun tijdritresultaat. Ze hebben geen idee waarom ze zo matig presteerden.

De twee renners waren van plan om een goede prestatie neer te zetten in de tijdrit, maar dat is niet gelukt. Na afloop van de tijdrit waren ze teleurgesteld en hadden ze geen idee wat er mis was gegaan.

Volgens Markus was hij goed voorbereid op de tijdrit. Hij had hard getraind en had een goede conditie. Ook Vollering had zich goed voorbereid en had een goede conditie. Toch konden ze niet de resultaten behalen die ze hadden verwacht.

De twee renners hebben geen idee wat er misging tijdens de tijdrit. Ze hebben verschillende scenario’s overwogen, maar konden geen duidelijke oorzaak vinden. Misschien was het weer een factor, of misschien was hun conditie niet goed genoeg.

Ondanks dat Markus en Vollering niet tevreden zijn met hun resultaat, blijven ze positief. Ze blijven hard trainen en hopen dat hun volgende prestatie beter zal zijn. Ze blijven zoeken naar de oorzaak van hun matige tijdrit, maar voorlopig hebben ze geen idee wat er misging.