PSV versterkt selectie met middenvelder Tillman als vervanger van Xavi Simons

PSV heeft de selectie versterkt met middenvelder Reinier Tillman als vervanger van Xavi Simons. Tillman komt over van FC Groningen, waar hij de afgelopen twee seizoenen actief was.

Tillman is een veelbelovende middenvelder die al veel ervaring heeft opgedaan in de Eredivisie. Hij is een technisch sterke speler met een goed oog voor het spel. PSV-directeur Toon Gerbrands is blij met de komst van Tillman: “Reinier is een jonge, veelbelovende speler die de kwaliteiten heeft om onze selectie te versterken. We zijn blij dat hij bij ons komt spelen.”

Tillman is een goede vervanger voor Xavi Simons, die naar FC Barcelona vertrok. Simons was een belangrijke speler voor PSV en zijn vertrek laat een grote leegte achter. Met de komst van Tillman hoopt PSV deze leegte te vullen.

Tillman zal zich bij PSV voegen aan een selectie met veel talent. De verwachtingen zijn hoog en PSV hoopt dat Tillman een belangrijke bijdrage kan leveren aan het team. Als alles goed gaat, kan hij een belangrijke speler worden voor PSV.