Identiteit aanvaller Wibi Soerjadi bekend, politie onderzoekt zaak

De politie heeft de identiteit van de aanvaller van Wibi Soerjadi bekend gemaakt. De verdachte is een man van 30 jaar oud. Hij wordt verdacht van het aanvallen van de bekende pianist.

De aanval vond plaats op dinsdagavond in de buurt van het huis van Soerjadi in Utrecht. De aanvaller sloeg Soerjadi in het gezicht en bedreigde hem met een mes. Soerjadi raakte hierbij lichtgewond.

De politie heeft de verdachte aangehouden en onderzoekt nu de zaak. Ze hebben de identiteit van de verdachte bekend gemaakt, maar hebben nog geen informatie over een mogelijke motief vrijgegeven.

Soerjadi heeft na de aanval aangegeven dat hij zich niet meer veilig voelt in zijn eigen huis. Hij is momenteel bij familie en vrienden ondergedoken.

De politie heeft aangegeven dat ze alles in het werk stellen om de verdachte te vervolgen. Ze vragen mensen die informatie hebben over de verdachte of de aanval contact op te nemen met de politie.

Het is een schokkende gebeurtenis voor de familie, vrienden en fans van Soerjadi. Ze hopen dat de politie snel meer informatie over de verdachte en de mogelijke motieven vrijgeeft.