PSG streeft naar verkoop van Neymar en drie andere spelers, Mbappé nog steeds buiten de selectie

PSG wil Neymar en drie andere spelers verkopen, maar Kylian Mbappé blijft buiten de selectie. Dit is een grote verrassing voor veel voetbalfans, aangezien Mbappé een van de beste spelers ter wereld is.

Het Franse voetbalclub PSG heeft aangekondigd dat het de verkoop van Neymar en drie andere spelers wil afronden. Deze verkoop is een onderdeel van de herstructurering van de club, waarbij de focus ligt op het versterken van de financiële situatie.

Hoewel er veel geruchten waren over de mogelijke verkoop van Kylian Mbappé, is hij nog steeds buiten de selectie. Dit komt omdat PSG hem als een van hun meest waardevolle spelers ziet en niet wil dat hij vertrekt.

De verkoop van Neymar en de andere spelers zal PSG helpen om de financiële situatie te verbeteren. Het zal ook de kans geven aan jongere spelers om meer speeltijd te krijgen en hun talent te laten zien.

Hoewel PSG probeert om de verkoop van Neymar en andere spelers af te ronden, is het belangrijk om te onthouden dat Kylian Mbappé nog steeds buiten de selectie blijft. Dit betekent dat PSG nog steeds een van de meest gevreesde teams in Europa is, met een aantal van de beste spelers ter wereld.