Rangers neemt voorsprong in race om PSV-ontmoeting dankzij zege op Servette

Rangers neemt voorsprong in race om PSV-ontmoeting dankzij zege op Servette

Rangers heeft de voorsprong genomen in de race om een ontmoeting met PSV in de UEFA Europa League. De Schotse club won met 2-1 van Servette in de tweede ronde van de kwalificatie.

De Schotten begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Ryan Kent. Servette kwam terug in de wedstrijd door een doelpunt van Jean-Pierre Nsame, maar Rangers herstelde zich snel en scoorde de winnende goal via Alfredo Morelos.

Rangers heeft nu een voorsprong van twee punten op Servette en zal de kans om PSV te ontmoeten in de volgende ronde vergroten als ze hun laatste wedstrijd winnen. De Schotten hebben een goede kans om door te gaan naar de volgende ronde omdat ze thuis spelen tegen Young Boys, terwijl Servette moet reizen naar PSV.

De Schotten hebben een goede prestatie geleverd in de wedstrijd tegen Servette en hebben laten zien dat ze klaar zijn voor een ontmoeting met PSV. Als ze hun laatste wedstrijd winnen, zullen ze zeker een grote uitdaging vormen voor de Nederlandse club.