Bridget Maasland heeft borstimplantaten laten verwijderen: ‘Gelukkig met het resultaat’

Bridget Maasland, bekend van televisieprogramma’s zoals ‘De wereld draait door’ en ‘Koffietijd’, heeft onlangs borstimplantaten laten verwijderen. Dit heeft ze gedaan omdat ze niet meer tevreden was met de grootte van haar borsten.

Maasland heeft een openhartig interview gegeven over haar beslissing. Ze zei dat ze al jarenlang twijfelde over het verwijderen van de implantaten, maar dat het uiteindelijk de juiste beslissing was.

Maasland vertelde dat ze zichzelf vooral wilde voelen zoals ze voor de operatie was. Ze zei dat ze het gevoel had dat haar borsten te groot waren en dat ze daarom de stap heeft gezet om de implantaten te laten verwijderen.

Maasland is erg tevreden met het resultaat. Ze zei dat het een goede beslissing was en dat ze blij is dat ze het gedaan heeft. Ze voelt zich nu veel meer op haar gemak met haar lichaam en is gelukkig met het resultaat.

Het verwijderen van borstimplantaten is een ingrijpende beslissing, maar Maasland is blij dat ze de stap heeft gezet. Ze wil andere vrouwen aanmoedigen om naar hun gevoel te luisteren en te doen wat voor hen het beste voelt.