Volgens Ahold-topman is het inleveren van blikjes een kwestie van gewenning.

Het inleveren van blikjes is een steeds groter wordend onderwerp van gesprek. Ahold-topman Dick Boer heeft recentelijk gezegd dat het inleveren van blikjes een kwestie van gewenning is. Volgens Boer is het belangrijk om consumenten te helpen bij het veranderen van hun gedrag.

Het inleveren van blikjes is een belangrijke stap in het verminderen van de hoeveelheid afval die we produceren. Het verminderen van afval is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor onze portemonnee. Door blikjes in te leveren, kunnen we geld besparen door minder afval te produceren.

Om consumenten te helpen bij het veranderen van hun gedrag, heeft Ahold verschillende initiatieven opgezet. Zo hebben ze bijvoorbeeld een speciale app gelanceerd waarmee consumenten hun blikjes kunnen inleveren. De app maakt het makkelijker voor consumenten om hun blikjes in te leveren en helpt hen bij het veranderen van hun gedrag.

Volgens Boer is het belangrijk om consumenten te helpen bij het veranderen van hun gedrag. Hij zegt dat het inleveren van blikjes een kwestie van gewenning is en dat consumenten hieraan moeten worden geholpen. Door middel van verschillende initiatieven, zoals de app, wil Ahold consumenten helpen bij het veranderen van hun gedrag.

Het inleveren van blikjes is een belangrijke stap in het verminderen van de hoeveelheid afval die we produceren. Door middel van verschillende initiatieven wil Ahold consumenten helpen bij het veranderen van hun gedrag en zo bijdragen aan een schoner milieu en meer besparingen.