Schipper zoekt naar gezonken schip, hinder op deel Schelde duurt nog dagenlang

De afgelopen dagen heeft een schip op de Schelde een gezonken schip gezocht. De zoektocht heeft een grote impact gehad op het verkeer op het water. Er zijn verschillende delen van de Schelde afgesloten voor het verkeer, waardoor er hinder is ontstaan.

De zoektocht naar het gezonken schip begon toen het schip een melding kreeg van een ander schip dat een object had gezien dat op de bodem van de Schelde lag. Het schip is direct naar de plek gegaan om te onderzoeken wat er aan de hand was.

Het schip heeft verschillende technieken gebruikt om het gezonken schip te lokaliseren. Helikopters, sonar en andere technologieën zijn ingezet om de locatie van het gezonken schip te bepalen.

Hoewel de zoektocht al meerdere dagen duurt, is er nog steeds geen spoor van het gezonken schip gevonden. Er wordt verwacht dat de zoektocht nog enkele dagen zal duren voordat er resultaat wordt geboekt.

De zoektocht heeft een grote impact gehad op het verkeer op de Schelde. Er zijn verschillende delen van de rivier afgesloten voor het verkeer, waardoor er hinder is ontstaan. De lokale autoriteiten raden aan om alternatieve routes te nemen om de hinder te vermijden.

Het is nog onduidelijk wat het gezonken schip is en waarom het is gezonken. De autoriteiten zullen de zoektocht voortzetten totdat het gezonken schip is gevonden. Als het schip wordt gevonden, zal er meer duidelijkheid komen over wat er is gebeurd.