PSV wint ruim van Graz in CL-voorronde

PSV heeft vandaag een overwinning geboekt in de Champions League-voorronde. De Eindhovenaren wonnen met een ruime 5-1 van Graz, waardoor ze een goede kans maken op de volgende ronde.

Het was een spannende wedstrijd, waarin PSV al snel de leiding nam. Na een kwartier spelen scoorde Steven Bergwijn al de 1-0. Daarna volgde er nog een doelpunt van Luuk de Jong, waardoor PSV met een 2-0 voorsprong de rust in ging.

Na de rust kwam Graz terug in de wedstrijd. De Oostenrijkers scoorden de aansluitingstreffer, maar PSV liet zich niet uit het veld slaan. Met nog twee doelpunten van Steven Bergwijn en eentje van Donyell Malen werd de eindstand bepaald op 5-1.

Met deze overwinning heeft PSV een goede kans om door te stoten naar de volgende ronde. De Eindhovenaren hebben nu al twee wedstrijden gewonnen en hebben nog één wedstrijd te gaan. Als ze die ook winnen, zullen ze zeker doorstoten naar de volgende ronde.

Het is duidelijk dat PSV vandaag een goede prestatie heeft geleverd. De Eindhovenaren hebben laten zien dat ze klaar zijn voor de Champions League en dat ze er alles aan doen om door te stoten naar de volgende ronde. Hopelijk lukt dat ook!