Verdachte van dodelijke schietpartij in café Den Helder meldt zich bij politie

Afgelopen nacht heeft de politie in Den Helder een verdachte opgepakt in verband met een dodelijke schietpartij die vorige week plaatsvond in een café in Den Helder. De verdachte meldde zichzelf bij de politie en is inmiddels gearresteerd.

De schietpartij vond plaats in het café “De Helderse Ster” op donderdagavond. Er waren verschillende getuigen aanwezig, waaronder ook de verdachte. Er werden meerdere schoten gelost, waarbij één persoon om het leven kwam en twee anderen gewond raakten.

De politie heeft de identiteit van de verdachte bevestigd en is momenteel bezig met het verhoor. Er is nog geen informatie vrijgegeven over de achtergrond van de verdachte of de motieven achter de schietpartij.

De politie heeft aangegeven dat er geen verdere gevaren zijn voor de bewoners van Den Helder. Ze hebben ook gevraagd aan iedereen die informatie heeft over de schietpartij om contact op te nemen met de politie.

Het is een tragisch incident dat veel mensen in Den Helder diep heeft geraakt. De politie doet er alles aan om de verantwoordelijke te vinden en te vervolgen. We hopen dat de verdachte snel wordt berecht en dat er gerechtigheid wordt geschied.