Duncan Laurence wordt derde Nederlander met miljard Spotify-streams dankzij Arcade

Duncan Laurence heeft een geweldige prestatie geleverd. Hij is de derde Nederlander die meer dan een miljard streams op Spotify heeft. Dit is te danken aan zijn hitnummer Arcade, dat wereldwijd een enorm succes is geworden.

Duncan Laurence is een Nederlandse zanger, songwriter en producer. Hij werd bekend door zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2019, waar hij met zijn nummer Arcade de eerste Nederlandse overwinning ooit behaalde. Sindsdien is het nummer enorm populair geworden en heeft het meer dan een miljard streams op Spotify verzameld.

Duncan Laurence is de derde Nederlander die deze prestatie heeft bereikt. Eerder behaalden Anouk en Marco Borsato deze prestatie met hun nummers Three Days in a Row en Afscheid. Arcade is daarmee het meest succesvolle Nederlandse nummer op Spotify ooit.

Duncan Laurence is enorm trots op deze prestatie. Hij zegt: “Ik ben zo blij dat mijn nummer zo veel liefde en steun heeft gekregen vanuit de hele wereld. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze prestatie en ik hoop dat ik nog veel meer mensen kan bereiken met mijn muziek.”

Het succes van Duncan Laurence toont aan dat Nederlandse artiesten wereldwijd kunnen slagen. Het is een geweldige prestatie die we allemaal moeten vieren.