PSV-coach Bosz kritisch na ruime overwinning: 'Ik verwacht meer van mijn spelers'

PSV-coach Bosz kritisch na ruime overwinning: ‘Ik verwacht meer van mijn spelers’

PSV-coach Peter Bosz heeft na de ruime overwinning van zijn ploeg op FC Groningen kritiek geuit op zijn spelers. De Eindhovenaren wonnen met 5-1, maar Bosz was niet tevreden met de prestaties.

“Ik verwacht meer van mijn spelers”, zei Bosz na afloop. “We hebben veel kansen gecreĆ«erd, maar we hebben ook veel fouten gemaakt. We hebben te veel balverlies geleden en we hebben niet goed verdedigd. We moeten beter worden.”

Bosz benadrukte dat hij zijn spelers wil aanmoedigen om beter te presteren. “Ik wil dat mijn spelers hun best doen om beter te worden. Ik wil dat ze zichzelf blijven uitdagen om beter te worden.”

Hoewel Bosz kritisch was over de prestaties van zijn ploeg, was hij ook tevreden met de overwinning. “We hebben een goed resultaat behaald en dat is belangrijk. Maar we moeten ons blijven verbeteren om onze doelstellingen te bereiken.”

PSV staat momenteel tweede in de Eredivisie en heeft een goede kans om kampioen te worden. Bosz is ervan overtuigd dat zijn ploeg in staat is om de titel te winnen als ze blijven werken aan hun prestaties. “Als we ons blijven verbeteren, dan kunnen we de titel winnen.”