Den Haagse kinderen ziek door cannabissnoepjes

De afgelopen weken hebben de autoriteiten in Den Haag een schokkende ontdekking gedaan. Kinderen in de stad zijn ziek geworden na het eten van cannabissnoepjes. De snoepjes zijn verkrijgbaar op straat en worden verkocht aan kinderen die denken dat het gewoon normale snoepjes zijn.

De politie heeft verschillende verdachten gearresteerd die verantwoordelijk zijn voor de verkoop van deze snoepjes. De verdachten zijn tussen de 16 en 20 jaar oud en hebben geen vergunning om deze snoepjes te verkopen. De politie waarschuwt ouders dat ze hun kinderen moeten waarschuwen voor deze snoepjes.

De symptomen die de kinderen ervaren zijn misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn en overgeven. De kinderen kunnen ook last krijgen van angstaanvallen en hallucinaties. Er is geen behandeling voor deze symptomen, maar de kinderen moeten rust houden en veel water drinken om de symptomen te verlichten.

De autoriteiten in Den Haag hebben aangekondigd dat ze de verkoop van deze snoepjes zullen verbieden en de verdachten zullen vervolgen. Ze willen ook meer campagnes lanceren om ouders te waarschuwen voor de gevaren van deze snoepjes. Ouders moeten hun kinderen ook leren om geen onbekende producten te kopen of te eten.

Het is belangrijk dat ouders hun kinderen waarschuwen voor de gevaren van cannabissnoepjes. Als ze erachter komen dat hun kinderen deze snoepjes hebben gegeten, moeten ze onmiddellijk contact opnemen met een arts. Alleen op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat kinderen in Den Haag veilig blijven.