Deze landen lijden nu onder bosbranden, hevige regen of een naderende tyfoon.

Deze landen lijden nu onder bosbranden, hevige regen of een naderende tyfoon.

De laatste maanden hebben veel landen te maken gehad met extreme weersomstandigheden, waaronder bosbranden, hevige regen en naderende tyfoons. Deze landen hebben grote schade opgelopen door deze rampen.

In Australië hebben bosbranden een enorme schade aangericht. De branden hebben meer dan 10 miljoen hectare bos verwoest, waardoor miljoenen dieren om het leven zijn gekomen. Bovendien hebben de branden de luchtvervuiling in het land verhoogd en hebben duizenden mensen hun huizen verloren.

In India hebben overstromingen grote schade veroorzaakt. De regenval was zo hevig dat veel rivieren buiten hun oevers traden, waardoor dorpen en steden overstroomden. De overstromingen hebben meer dan 200 mensenlevens gekost en duizenden mensen zijn hun huizen kwijtgeraakt.

In Japan is een naderende tyfoon een grote bedreiging. De tyfoon is de sterkste in 25 jaar en is op weg naar het land. Er wordt verwacht dat de tyfoon een enorme schade aanricht, waardoor er mogelijk grote overstromingen en aardverschuivingen kunnen ontstaan.

Deze landen lijden nu onder deze extreme weersomstandigheden en de schade is enorm. Het is belangrijk dat deze landen alle hulp krijgen die ze nodig hebben om de schade te beperken en om de mensen te helpen die getroffen zijn door de rampen.