Spaanse zanger verklaart: ‘Ik ben niet dood, maar in Londen’ na berichten over zijn overlijden

De Spaanse zanger, bekend als “El Fary”, heeft onlangs verklaard dat hij niet dood is, maar in Londen. Dit komt na berichten over zijn overlijden die de afgelopen dagen de ronde deden.

José Luis Moreno, beter bekend als El Fary, is een Spaanse zanger die bekend staat om zijn liedjes over de Spaanse burgeroorlog. De afgelopen dagen verspreidden berichten dat hij was overleden, maar El Fary heeft nu persoonlijk verklaard dat hij nog leeft en in Londen verblijft.

In een verklaring aan de Spaanse media zei El Fary: “Ik ben niet dood, maar ik ben hier in Londen. Ik ben geschokt door de berichten die de ronde deden, maar ik ben nog steeds in leven en gezond”.

Het is onduidelijk waarom er geruchten over zijn overlijden verspreid werden, maar El Fary heeft aangegeven dat hij niet van plan is terug te keren naar Spanje. Hij heeft ook gezegd dat hij geen commentaar zal geven op de situatie en dat hij alleen wil dat mensen weten dat hij nog leeft.

El Fary is een legende in Spanje en zijn liedjes worden nog steeds gespeeld op radio- en televisiestations. Hij heeft veel fans over de hele wereld en velen waren geschokt toen ze hoorden dat hij dood was. Gelukkig is dit niet het geval en kan iedereen weer genieten van zijn muziek.