MrBeast wordt nu aangeklaagd door hamburgerbedrijf.

De YouTube-sensatie MrBeast wordt momenteel aangeklaagd door een bekend hamburgerbedrijf. Het bedrijf stelt dat MrBeast hun merknaam heeft gebruikt in een video zonder hun toestemming.

MrBeast is een populaire YouTuber met meer dan 50 miljoen abonnees. Hij is bekend om zijn grappige video’s en zijn grote gulheid. In zijn laatste video gebruikte hij de naam van het hamburgerbedrijf zonder hun toestemming.

Het hamburgerbedrijf stelt dat MrBeast hun merknaam heeft gebruikt om meer views te genereren, wat schadelijk is voor hun bedrijf. Ze stellen ook dat hij hun logo heeft gebruikt in de video, wat ook niet was toegestaan.

Het hamburgerbedrijf heeft MrBeast aangeklaagd voor het gebruik van hun merknaam zonder hun toestemming. Ze eisen dat hij de video verwijdert en een schadevergoeding betaalt.

MrBeast heeft nog geen reactie gegeven op de aanklacht. Het is nog onduidelijk of hij de aanklacht zal aanvechten of ermee zal instemmen. Wat er ook gebeurt, dit zal waarschijnlijk een grote invloed hebben op zijn carrière als YouTuber.