Bayern vervangt Onana door Sommer als doelman

Bayern München heeft een nieuwe doelman aangetrokken om de plaats van André Onana in te nemen. De Duitse topclub heeft de Zwitserse doelman Yann Sommer gecontracteerd om de verdediging te versterken.

Sommer komt van Borussia Mönchengladbach, waar hij al sinds 2014 speelt. Hij was een van de beste doelmannen in de Bundesliga en heeft veel ervaring met het spelen op het hoogste niveau.

De komst van Sommer betekent dat Onana zijn plaats moet afstaan. De Kameroense doelman speelde al sinds 2017 voor Bayern, maar werd onlangs betrapt op het gebruik van een verboden stof. Hierdoor kreeg hij een schorsing van de UEFA en moest hij zijn plaats afstaan.

Met de komst van Sommer is Bayern ervan overtuigd dat ze hun verdediging kunnen versterken. De Zwitserse doelman heeft al veel successen geboekt in zijn carrière en heeft bewezen dat hij een betrouwbare doelman is.

Met Sommer aan boord is Bayern er klaar voor om weer succesvol te zijn. De club is ervan overtuigd dat ze met deze nieuwe doelman hun titel kunnen verdedigen en hopen dat hij een grote bijdrage kan leveren aan hun toekomstige successen.