PSV-coach Bosz waarschuwt voor counters van Sturm Graz: ‘We moeten ons eigen spel spelen’

De voetbalclub PSV is op dit moment bezig met hun voorbereidingen voor de Champions League wedstrijd tegen Sturm Graz. PSV-coach Peter Bosz heeft de spelers gewaarschuwd voor de counters van de Oostenrijkse club.

Volgens Bosz is Sturm Graz een team dat gevaarlijk is in de counter. Ze hebben veel snelle spelers die kunnen profiteren van de ruimte die PSV laat. Bosz benadrukt dat het belangrijk is dat PSV hun eigen spel blijven spelen en niet te veel rekening houden met de counters van de tegenstander.

Bosz zegt dat het belangrijk is dat PSV hun eigen spel blijft spelen en niet te veel rekening houden met de counters van de tegenstander. Hij benadrukt dat als PSV hun eigen spel speelt, ze een goede kans hebben om te winnen.

De spelers van PSV zijn zich bewust van de gevaren die Sturm Graz met zich meebrengt. Ze hebben hard gewerkt om zich voor te bereiden op de wedstrijd en ze zijn vastbesloten om hun beste prestatie te leveren.

Het is duidelijk dat PSV-coach Peter Bosz ervan overtuigd is dat zijn team in staat is om de wedstrijd tegen Sturm Graz te winnen als ze hun eigen spel blijven spelen. Het team is goed voorbereid en klaar om de strijd aan te gaan. Nu rest alleen nog maar af te wachten of PSV in staat zal zijn om hun doel te bereiken en de wedstrijd te winnen.