Nederlander in ziekenhuis na aanrijding op bruiloft in Cambodja

Afgelopen weekend heeft een Nederlander een aanrijding gehad tijdens een bruiloft in Cambodja. De man, die niet is geïdentificeerd, is naar het ziekenhuis gebracht met ernstige verwondingen.

De Nederlander was op de bruiloft aanwezig als gast en was aan het dansen toen hij werd aangereden door een auto. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht waar hij behandeld werd voor zijn verwondingen.

Volgens de autoriteiten is de bestuurder van de auto die de Nederlander heeft aangereden, gearresteerd. De man is aangeklaagd wegens het veroorzaken van ernstig letsel.

De Nederlandse ambassade in Cambodja heeft laten weten dat ze in contact staan met de familie van de man en dat ze alles doen wat nodig is om hem te helpen. Ze hebben ook aangeboden om de kosten van de medische behandeling te vergoeden.

Het is nog niet bekend hoe ernstig de verwondingen van de Nederlander zijn, maar de autoriteiten hopen dat hij snel herstelt. Het ongeluk is een tragisch voorbeeld van hoe gevaarlijk het kan zijn om in een vreemd land te reizen.