Lavreysen komt dichter bij vijfde WK-titel op rij na indrukwekkende prestatie

De Nederlandse skeelerster, Jorien Lavreysen, heeft een geweldige prestatie neergezet tijdens het WK skeeleren in Seoul, Zuid-Korea. Ze won de 500 meter sprint en eindigde als tweede op de 1000 meter sprint. Met deze resultaten komt Lavreysen steeds dichter bij haar vijfde WK-titel op rij.

Lavreysen begon haar carrière als skeelerster op jonge leeftijd. Ze werd in 2014 Nederlands kampioen bij de junioren en sindsdien is ze uitgegroeid tot een van de beste skeelersters ter wereld. In 2017 won ze haar eerste WK-titel op de 500 meter sprint. Daarna volgden er nog vier titels op de 500 meter sprint en twee titels op de 1000 meter sprint.

Tijdens het WK skeeleren in Seoul was Lavreysen in topvorm. Ze won de 500 meter sprint met een tijd van 37,936 seconden. Daarnaast eindigde ze als tweede op de 1000 meter sprint met een tijd van 1:15,737 seconden. Met deze resultaten komt Lavreysen steeds dichter bij haar vijfde WK-titel op rij.

Lavreysen heeft laten zien dat ze een van de beste skeelersters ter wereld is. Haar prestaties tijdens het WK skeeleren in Seoul zijn indrukwekkend en laten zien dat ze steeds dichter bij haar vijfde WK-titel op rij komt. Als Lavreysen haar vijfde titel wint, zal ze de geschiedenisboeken ingaan als een van de beste skeelersters ooit.