Nationale-Nederlanden krijgt boete wegens onjuiste informatie over pensioenen

Nationale-Nederlanden heeft een boete gekregen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) vanwege onjuiste informatie die het verstrekte over pensioenen. De boete bedraagt €1,3 miljoen.

De AFM heeft onderzoek gedaan naar de informatie die Nationale-Nederlanden verstrekte aan klanten over hun pensioenen. Uit het onderzoek bleek dat de informatie die werd verstrekt niet volledig en correct was.

De AFM heeft Nationale-Nederlanden een boete opgelegd vanwege het verstrekken van onjuiste informatie. De boete is bedoeld om te voorkomen dat dit soort situaties zich in de toekomst herhalen.

Nationale-Nederlanden heeft toegezegd de boete te betalen en heeft aangegeven dat het de informatie die het verstrekt aan klanten over hun pensioenen zal verbeteren.

Het is belangrijk dat mensen goed geïnformeerd worden over hun pensioen. Daarom is het goed dat de AFM deze boete heeft opgelegd aan Nationale-Nederlanden. Het is belangrijk dat bedrijven verantwoordelijkheid nemen voor de informatie die ze verstrekken en dat ze ervoor zorgen dat deze informatie correct en volledig is.