Merel van Dongen blijft door blessure aan enkel op WK Oranjeroutinier

Merel van Dongen heeft helaas te maken met een blessure aan haar enkel. Hierdoor zal ze niet meedoen aan het WK turnen dat deze maand in Stuttgart plaatsvindt.

Merel van Dongen is een ervaren turnster die al jarenlang deelneemt aan grote internationale toernooien. Ze heeft al veel successen geboekt, waaronder een bronzen medaille op het WK in 2017. Helaas heeft ze nu te maken met een blessure aan haar enkel.

Van Dongen heeft de afgelopen weken hard gewerkt om te herstellen, maar helaas is het niet gelukt om op tijd fit te worden voor het WK. Ze heeft daarom besloten om niet mee te doen aan het toernooi.

Hoewel het voor Van Dongen een teleurstelling is dat ze niet mee kan doen aan het WK, is ze vastbesloten om terug te keren in de topturnwereld. Ze is al begonnen met het trainen van andere onderdelen en hoopt dat ze binnenkort weer op het podium zal staan.

Het is jammer dat Van Dongen niet mee kan doen aan het WK, maar we hopen dat ze snel weer terug zal zijn in de turnwereld. We wensen haar veel sterkte toe met haar herstel en kijken uit naar haar volgende prestaties!