VS-ster Morgan in shock na historische uitschakeling op WK: 'Dit is een nachtmerrie'

VS-ster Morgan in shock na historische uitschakeling op WK: ‘Dit is een nachtmerrie’

De Verenigde Staten hebben een schokkende uitschakeling op het WK voetbal geleden. Na een dramatische 2-1 verlies tegen Trinidad en Tobago, zijn de VS uitgeschakeld voor het WK in Rusland. De ster van het team, Morgan Brian, was in shock na het verlies.

“Dit is een nachtmerrie”, zei Brian. “We hadden verwacht dat we zouden winnen, maar helaas is dat niet gebeurd. We hebben ons best gedaan, maar we konden de bal niet in het net krijgen.”

Het verlies betekent dat de VS voor het eerst sinds 1986 niet meedoen aan het WK. Het is een grote teleurstelling voor de fans, die hoopten dat hun team deel zou nemen aan het toernooi.

Hoewel de VS uitgeschakeld zijn, heeft Brian hoop dat de toekomst er beter uit zal zien. “We moeten ons best doen om beter te worden”, zei ze. “We moeten ons team blijven versterken en ons voorbereiden op de volgende WK-kwalificatieronde.”

Het is duidelijk dat de VS-sterren geschokt zijn door hun uitschakeling op het WK. Maar met hard werken en doorzettingsvermogen, hopen ze dat ze bij de volgende editie van het toernooi weer mee kunnen doen.