30 doden en 80 gewonden bij treinongeluk in zuiden van Pakistan

Vandaag heeft een tragisch treinongeluk plaatsgevonden in het zuiden van Pakistan. Het ongeluk gebeurde toen twee treinen met hoge snelheid in elkaar botsten. De treinen reden op hetzelfde spoor. Er zijn 30 doden en 80 gewonden gevallen.

Het treinongeluk gebeurde in de stad Ghotki, in de provincie Sindh. De treinen reden van Karachi naar Rawalpindi. De trein die van Karachi kwam, was de Millat Express. De andere trein was de Sir Syed Express.

De autoriteiten hebben direct hulpverleners gestuurd om de slachtoffers te helpen. Er zijn ambulances naar het ongeluksgebied gestuurd om de gewonden naar het ziekenhuis te brengen. Ook zijn er reddingswerkers naar het gebied gestuurd om de overlevenden te zoeken.

De Pakistaanse premier Imran Khan heeft zijn medeleven betuigd aan de families van de slachtoffers. Hij heeft ook bevolen dat er onmiddellijk een onderzoek wordt ingesteld om de oorzaak van het treinongeluk te achterhalen.

Het treinongeluk is een tragisch voorbeeld van hoe gevaarlijk het kan zijn als er geen veiligheidsmaatregelen worden genomen. Het is belangrijk dat er maatregelen worden genomen om dit soort ongelukken in de toekomst te voorkomen.