Nederlandse Vermisten in Georgië na Noodweer nog Niet Gevonden

Nederlandse Vermisten in Georgië na Noodweer nog Niet Gevonden

Nederlandse vermisten in Georgië na noodweer nog steeds niet gevonden

De afgelopen weken hebben de Nederlandse autoriteiten geprobeerd om twee Nederlandse toeristen te vinden die vermist zijn in Georgië. De vermiste personen, een man en een vrouw, waren op vakantie in het land toen er een zware storm losbarstte. De twee werden vermist nadat ze de storm niet hadden overleefd.

De Nederlandse autoriteiten hebben verschillende zoekacties georganiseerd om de vermiste personen te vinden. Helikopters, duikers en andere middelen zijn ingezet om de twee te vinden. Helaas hebben deze zoekacties nog geen resultaat opgeleverd.

De Nederlandse ambassade in Georgië heeft aangegeven dat er nog steeds gezocht wordt naar de vermiste personen. Er wordt gevraagd aan de lokale bevolking om mee te helpen met de zoekactie. Ook wordt er gevraagd om informatie over de vermiste personen te delen met de autoriteiten.

Het is erg triest dat de vermiste personen nog steeds niet gevonden zijn. We hopen dat de zoekacties succesvol zullen zijn en dat de twee personen snel gevonden worden. De Nederlandse ambassade in Georgië blijft in contact met de lokale autoriteiten en blijft zoeken naar de vermiste personen.