Turnicoon Biles maakt triomfantelijke terugkeer na twee jaar afwezigheid

Turnicoon Biles maakt triomfantelijke terugkeer na twee jaar afwezigheid

Turnicoon Biles maakt triomfantelijke terugkeer na twee jaar afwezigheid

Gisteren maakte de Amerikaanse turnster Simone Biles een triomfantelijke terugkeer na twee jaar afwezigheid. Biles, die de afgelopen twee jaar niet heeft kunnen turnen vanwege een blessure, was opgetogen om weer te kunnen turnen.

Biles, die de meest succesvolle turnster ooit is, begon haar carrière in 2013. Ze won al snel verschillende medailles op de Olympische Spelen en wereldkampioenschappen. Biles heeft in totaal 25 medailles gewonnen, waaronder 19 gouden medailles.

Na twee jaar afwezigheid keerde Biles gisteren terug naar de baan. Ze deed mee aan de American Classic, een competitie in het Amerikaanse Huntsville. Biles won de wedstrijd met een score van 58,650 punten, waarmee ze de hoogste score van de dag behaalde.

Na afloop van de wedstrijd sprak Biles over haar triomfantelijke terugkeer. “Ik ben zo blij dat ik weer kan turnen en ik ben zo dankbaar voor al het harde werk dat ik heb gedaan om hier te komen”, zei ze.

Biles is nu klaar om haar carrière voort te zetten. Ze zal deelnemen aan de U.S. Gymnastics Championships in augustus en heeft als doel om deel te nemen aan de Olympische Spelen in 2020.

Biles’ terugkeer is een geweldig moment voor de sport en voor fans over de hele wereld. Haar talent en toewijding zijn een inspiratie voor veel mensen en haar prestaties zullen blijven duren als een erfenis voor toekomstige generaties.