Nederlanders in noodweer in Slovenië: 'Hij beseft dat camping de dupe is'

Nederlanders in noodweer in Slovenië: ‘Hij beseft dat camping de dupe is’

Nederlandse toeristen die de afgelopen dagen in Slovenië zijn geweest, hebben het zwaar te verduren gehad door noodweer. De camping waar ze verbleven, is de dupe geworden van de stormachtige weersomstandigheden.

De camping in Slovenië waar de Nederlanders verbleven, is zwaar getroffen door de noodweer. Er is veel schade aangericht aan de tenten en andere faciliteiten. De Nederlandse toeristen hebben hun spullen moeten verplaatsen naar een andere plek om te voorkomen dat ze nog meer schade oplopen.

De eigenaar van de camping, Tomislav Kovač, heeft aangegeven dat hij zich bewust is van de situatie waarin zijn gasten zich bevinden. Hij beseft dat de camping de dupe is van de noodweersituatie en heeft aangegeven dat hij alles in het werk stelt om de schade zo veel mogelijk te beperken.

Het is niet bekend hoeveel schade er precies is aangericht door het noodweer, maar het is duidelijk dat er veel schade is aangericht. De Nederlandse toeristen hebben hun spullen moeten verplaatsen naar een andere plek, maar de eigenaar van de camping heeft aangegeven dat hij alles in het werk stelt om ervoor te zorgen dat de schade zo veel mogelijk beperkt blijft.

Het is belangrijk dat Nederlandse toeristen die naar Slovenië reizen, zich bewust zijn van het risico op noodweer. Het is daarom aan te raden om vooraf goed na te denken over de bestemming en om te kiezen voor een camping die goed voorbereid is op dit soort situaties.