Ten Hag neemt Ronaldo weer in genade aan bij Manchester United

Ten Hag neemt Ronaldo weer in genade aan bij Manchester United

Cristiano Ronaldo heeft dinsdag zijn rentree gemaakt op de groepstraining van Manchester United. De vijfvoudig Gouden Bal-winnaar is weer in genade aangenomen door trainer Erik ten Hag.

Volgens Britse media hebben Ten Hag en Ronaldo maandag gesproken over het incident dat vorige week woensdag plaatsvond tijdens het gewonnen thuisduel met Tottenham Hotspur. De Portugees viel niet in en zocht enkele minuten voor tijd al de catacomben op.

Ten Hag, die later verklaarde dat Ronaldo uit onvrede met zijn reserverol had geweigerd om in te vallen, liet de vedette buiten de selectie voor het uitduel met Chelsea (1-1) van afgelopen zaterdag.

Nu is Ronaldo dus weer aangesloten bij de training van United. Vrijwel zeker maakte hij deel uit van de selectie voor de Europa League-wedstrijd tegen FC Sheriff Tiraspol van donderdag.

United moet op het eigen Old Trafford winnen om zicht te houden op groepswinst en daarmee een gegarandeerde plek in de achtste finales. De nummers twee van alle poules moeten een tussenronde spelen. Real Sociedad heeft in groep E als koploper drie punten meer dan de ploeg van Ten Hag.

Drie dagen na de wedstrijd tegen FC Sheriff wacht United opnieuw een thuisduel. West Ham United komt dan op bezoek in de Premier League. Volgende week donderdag staat een uitduel met Sociedad op het programma.