Deze tien renners (waaronder één verrassende naam) kunnen Mathieu van der Poel van de wereldkampioenstitel afhouden.

Deze tien renners (waaronder één verrassende naam) kunnen Mathieu van der Poel van de wereldkampioenstitel afhouden.

Mathieu van der Poel is een van de meest succesvolle wielrenners van dit moment. Hij heeft al een aantal grote overwinningen behaald, waaronder de wereldkampioenschappen. Hoewel hij als favoriet wordt gezien om de titel te winnen, zijn er een aantal renners die hem kunnen afhouden. Hier zijn tien renners die Mathieu van der Poel kunnen verslaan bij de wereldkampioenschappen.

De eerste renner die Mathieu van der Poel kan verslaan is Wout van Aert. Van Aert heeft al eerder bewezen dat hij een geduchte concurrent is voor Van der Poel. Hij heeft al eerder wereldkampioenschappen gewonnen en is een van de meest succesvolle renners in de sport.

Een andere renner die Mathieu van der Poel kan verslaan is Julian Alaphilippe. Alaphilippe is een Franse wielrenner die al veel successen heeft behaald. Hij heeft al verschillende grote overwinningen behaald, waaronder de Tour de France.

Verder is er ook Peter Sagan. Sagan is een Slowaakse wielrenner die al veel successen heeft behaald. Hij heeft al verschillende grote overwinningen behaald, waaronder de Ronde van Vlaanderen.

Naast deze drie renners zijn er nog zeven andere renners die Mathieu van der Poel kunnen verslaan. Deze zijn: Philippe Gilbert, Greg Van Avermaet, Niki Terpstra, Michael Matthews, Alexander Kristoff, Tom Dumoulin en Mathieu van der Poel’s broer David van der Poel.

Hoewel Mathieu van der Poel de favoriet is om de wereldkampioenschappen te winnen, zijn er dus tien renners die hem kunnen verslaan. Al deze renners hebben al veel successen behaald en hebben bewezen dat ze geduchte concurrenten zijn voor Van der Poel. Het wordt dus interessant om te zien wie er uiteindelijk met de wereldkampioentitel naar huis gaat.