Sloveniërs teruggevonden na noodweer, enkele Nederlanders nog niet bereikbaar

Na het hevige noodweer dat het Europese continent de afgelopen week heeft getroffen, zijn er veel mensen die vermist werden. In Slovenië zijn twee vermiste Sloveniërs teruggevonden. Helaas zijn er nog enkele Nederlanders die niet bereikbaar zijn.

De twee Sloveniërs werden gevonden in de buurt van de stad Logatec, waar ze een wandeling maakten toen het noodweer toesloeg. De twee waren verdwaald en hadden geen communicatie met de buitenwereld. Na een zoektocht van twee dagen werden ze gevonden en veilig naar huis gebracht.

Hoewel de twee Sloveniërs veilig thuis zijn, zijn er nog enkele Nederlanders die nog steeds vermist worden. Deze personen waren op vakantie in het gebied toen het noodweer toesloeg. Hoewel er veel zoekacties zijn uitgevoerd, is er nog geen contact met deze personen.

De autoriteiten in Slovenië blijven zoeken naar de vermiste Nederlanders. Er wordt gevraagd aan iedereen die informatie heeft over de vermiste personen om contact op te nemen met de autoriteiten. Ook wordt er gevraagd om de zoekacties te blijven steunen door de autoriteiten te helpen bij het zoeken naar de vermiste personen.

Het noodweer heeft veel schade aangericht in Europa, maar gelukkig zijn er ook mensen die gered konden worden. De autoriteiten in Slovenië blijven zoeken naar de vermiste Nederlanders en hopen dat ze snel gevonden kunnen worden.