Drie slachtoffers na schietpartij in Den Helder, waarvan één overleden en twee gewond.

Vandaag is er een schietpartij geweest in Den Helder, waarbij drie slachtoffers zijn gemaakt. Eén van de slachtoffers is overleden en twee anderen zijn gewond geraakt.

De politie heeft de schietpartij onderzocht en heeft bevestigd dat er drie slachtoffers zijn gemaakt. De politie heeft ook bevestigd dat een van de slachtoffers is overleden en twee anderen zijn gewond geraakt.

De politie heeft geen verdere informatie vrijgegeven over de identiteit van de slachtoffers of de omstandigheden van de schietpartij. Er wordt verwacht dat de politie meer informatie zal vrijgeven in de komende dagen.

De politie heeft ook geen informatie vrijgegeven over de identiteit van de schutter of de motieven achter de schietpartij. Er wordt verwacht dat de politie meer informatie zal vrijgeven in de komende dagen.

De politie heeft verzocht dat iedereen die informatie heeft over de schietpartij contact opneemt met de politie. De politie is ook op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben in verband met de schietpartij.

De politie heeft ook aangekondigd dat er extra maatregelen worden genomen om de veiligheid te verhogen in Den Helder. Er zullen meer politieagenten worden ingezet om de situatie in de gaten te houden.

Het is een tragisch incident dat drie slachtoffers heeft gemaakt, waarvan één overleden is en twee gewond zijn geraakt. De politie doet alles wat in haar vermogen ligt om de omstandigheden van de schietpartij te achterhalen en om ervoor te zorgen dat dergelijke incidenten niet meer voorkomen.