UEFA verbiedt FC Twente supporters bij thuisduel met Riga vanwege rellen

Het is een trieste dag voor de supporters van FC Twente. UEFA heeft besloten dat de supporters niet welkom zijn bij de thuiswedstrijd van FC Twente tegen Riga FC. Dit besluit is genomen na rellen tussen de supporters van FC Twente en de supporters van Riga FC tijdens hun vorige ontmoeting.

De UEFA heeft aangegeven dat de supporters van FC Twente niet welkom zijn bij de wedstrijd op 5 november. De UEFA heeft ook aangekondigd dat er een boete van €20.000 opgelegd zal worden als er toch supporters van FC Twente aanwezig zijn bij de wedstrijd.

De rellen tussen de twee supportersgroepen begonnen na het laatste duel tussen FC Twente en Riga FC. Er waren verschillende incidenten waarbij supporters van beide teams betrokken waren. De UEFA heeft deze rellen niet getolereerd en heeft daarom besloten om de supporters van FC Twente te verbieden bij de volgende wedstrijd.

Het bestuur van FC Twente heeft aangegeven dat ze het besluit van de UEFA respecteren en dat ze alles in het werk zullen stellen om ervoor te zorgen dat er geen incidenten meer plaatsvinden tussen de supporters van beide teams.

Hoewel dit besluit een teleurstelling is voor de supporters van FC Twente, is het belangrijk om te onthouden dat veiligheid altijd voorop staat. Het is belangrijk dat we allemaal respect hebben voor elkaar en dat we ons aan de regels houden. Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat er geen gewelddadige incidenten meer plaatsvinden.