Noa Lang scoort voor PSV bij debuut tegen Feyenoord in strijd om Johan Cruijff Schaal

Noa Lang scoort voor PSV bij debuut tegen Feyenoord in strijd om Johan Cruijff Schaal

Noa Lang heeft afgelopen zondag een onvergetelijk debuut gemaakt voor PSV. De 17-jarige aanvaller scoorde twee keer in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord. PSV won uiteindelijk met 3-1.

Lang, die afgelopen zomer overkwam van Ajax, was de held van de avond. Hij opende de score in de 14e minuut met een prachtige stiftbal. Hij maakte ook de 3-1 in de 78e minuut.

Met zijn twee goals heeft Lang laten zien dat hij een belangrijke speler kan worden voor PSV. De aanvaller heeft veel potentie en heeft al laten zien dat hij een geweldige speler kan worden.

De fans van PSV waren erg enthousiast over de prestatie van Lang. Er werd gezegd dat hij een grote toekomst heeft bij PSV. Ook trainer Mark van Bommel was erg tevreden over de prestatie van de jonge aanvaller.

Het is duidelijk dat Noa Lang een grote toekomst heeft bij PSV. Hij heeft al laten zien dat hij een geweldige speler kan worden en hij heeft al laten zien dat hij een belangrijke speler kan worden voor PSV. Als hij zo doorgaat, zal hij een grote toekomst hebben bij PSV.