Volkswagen ondervindt geen financiële schade door brand vrachtschip

Volkswagen ondervindt geen financiële schade door brand vrachtschip

Volkswagen heeft aangekondigd dat het geen financiële schade zal ondervinden als gevolg van de brand op het vrachtschip MV Ever Given. Het schip raakte eerder deze maand vast in het Suezkanaal, waardoor het kanaal voor meer dan een week volledig geblokkeerd was.

Volkswagen heeft aangegeven dat het geen directe schade heeft ondervonden van de brand, omdat het bedrijf geen goederen vervoerde op het schip. Het bedrijf heeft ook aangegeven dat het geen indirecte schade heeft ondervonden, omdat de productie en levering van hun producten niet werd beïnvloed door de blokkade.

Hoewel Volkswagen geen directe of indirecte schade lijkt te hebben ondervonden, is het bedrijf zich ervan bewust dat de blokkade van het Suezkanaal een wereldwijd economisch effect kan hebben. Om dit te voorkomen, heeft Volkswagen aangekondigd dat het verschillende maatregelen zal nemen om de wereldwijde economie te ondersteunen.

Volkswagen is niet de enige die geen financiële schade lijkt te hebben ondervonden als gevolg van de brand op het vrachtschip. Veel andere bedrijven, waaronder Daimler, BMW en Audi, hebben aangegeven dat ze geen directe of indirecte schade lijken te hebben ondervonden.

Hoewel Volkswagen geen financiële schade lijkt te hebben ondervonden als gevolg van de brand op het vrachtschip, is het bedrijf zich ervan bewust dat de blokkade van het Suezkanaal een wereldwijd economisch effect kan hebben. Daarom zal Volkswagen verschillende maatregelen nemen om de wereldwijde economie te ondersteunen.